• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Megkezdődött a BL



    Tegnap az első négy csoport csapatai játszottak egymással, ezzel megkezdődött a Bajnokok Ligája idei kiírása.

    Az angol csapatok közül a Liverpool és a Chelsea játszott meccset és mindkettő sikerrel vette az akadályt. A londoniak egy sima 4-0-ával küldték haza a francia Bordeaux-t, míg a Vörösök hátrányból fordítva 2-1-re nyertek idegenben a szintén francia Olyampique Marseille ellen.

    Az Atletico Madrid meglepően könnyen nyert a PSV Eindhoven otthonában, a spanyolok három góljára a hollandok nem tudtak válaszolni.

    A Roma-Kolozsvár meccs bombameglepetést hozott, hiszen a vendégek győztek. Az olasz óriás ugyan vezetést szerzett, de utána a románok nagyszerű játékot bemutatva fordítani tudtak és 2-1-re nyertek. Kicsit több szerencsével nagyobb is lehetett volna a különbség a két csapat között.

    A Panathinaikosz-Internazionale és a Barcelona-Sporting Lisszabon találkozükon is papírforma eredmény született, az Inter 2-0-ra, a Barca 3-1-re nyert.

    A Werder Brement meglepte a ciprusi Famagusta és 0-0-ás döntetlent harcolt ki Németországban. A Basel-Shakhtar Donetsk összecsapáson az ukránok diadalmaskodtak 2-1 arányban.

    Forrás: EuroSport.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: