• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Flamini után Hleb is távozik az Arsenaltól



    A fehérorosz válogatott középpályás, Alxander Hleb az Ágyúsok engedélyével új csapatot kereshet magának idén nyáron, legalábbis ügynöke szerint.

    Hleb maradása eddig is kétséges volt, ügynöke, Nyikoláj Spilevszki nyilatkozata csak olaj volt a tűzre, hiszen ő azt állítja, hogy ügyfele már el is kezdte a tárgyalásokat egy másik csapattal.

    “Megerősíthetem azokat a híreket, melyek szerint Alexander úgy döntött, hogy elhagyja az Arsenalt és új klub után néz.” – mondta Spilevszki.

    “A csapat és Arsene Wenger természetesen azt szeretnék, ha maradna, de elfogadták a játékos döntését.”

    A középpályást leggyakrabban az Internazionaléval hozzák szóba és állítólag korábban már tárgyalt is az olasz óriásklub vezetőivel.

    A Nerazzurri akkori érdeklődése fel is bosszantotta Wengert, aki feljelentette őket a FIFA-nál illegális közeledés miatt.

    Egyesek már arra is gondoltak, hogy a fehérorosz a FIFA szabálykönyvének 17. cikkelye alapján kivásárolja majd magát a jelenlegi szerződéséből, de az ügynök ezt cáfolta.

    “Nem fogunk élni a 17. cikkely nyújtotta lehetőségekkel.”

    “Egyelőre nem mondhatom meg, hogy Alexander hol folytatja a pályafutását. A tárgyalások folyamatban vannak, nem áll jogomban ennél többet mondani. Szerintem a kérdésre néhány napon belül mindenki választ kap.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: