• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Davey nem biztos Nyatanga megszerzésében  A Barnsley menedzsere, Simon Davey elmondta, hogy még nem lehet biztosra venni Lewis Nyatanga leigazolását, bár már megállapodtak a Derby Countyval.

  A walesi válogatott védő a szezon nagy részét a Barnsley-nél töltötte kölcsönben, a Premier League utolsó fordulójára azonban visszatért a Derbyhez és kezdőként lépett pályára.

  A Kosok és a Vörösök már megegyzetek a transzfert illetően, de Davey szerint még előfordulhat, hogy Nyatanga a Pride Parkban marad.

  “Hogy őszinte legyek, egyelőre nem vagyok teljesen biztos Lewis megszerzésében. Visszament a Derbyhez, akik ráadásul ki is estek, ezért várnunk kell és majd meglátjuk, hogy mi is lesz.” – mondta a mester.

  “A két csapat közötti megállapodás még mindig él, de vannak még módok rá, hogy kihátráljanak belőle. Nem sokára kiderül, hogy a játékos mit szeretne.”

  A Barnsley számára Daves egy örömhírt is tartogatott, június 21-én véglegesen is a klubhoz került Luke Steele kapus, aki kölcsönjátékosként remekül szerepelt az Oakwell Stadiumban.

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Átigazolások, The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: