• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Almunia: “Touré megunta az Arsenalt”



    Manuel Almunia szerint Kolo Touré azért hagyta el az Arsenalt, mert úgy érezte, ennyi év után változásra van szüksége.

    Manuel AlmuniaAz elefántcsontparti bekk  hét szezon után döntött úgy, hogy elhagyja az Ágyúsokat. A Manchester CItyhez igazolt, ahol egy négy évre szóló szerződést kapott.

    “Nagyon meglepett Kolo távozása. Fontos tagja volt az Arsenalnak és ő volt az egyik legjobb játékos, akivel valaha egy csapatban lehettem” – kezdte a spanyol hálóőr.

    “Nagyon boldog volt, amikor elment. Furcsa volt őt a City mezében látni az újságokban, de meg kel oldanunk a pótlását, meg kell birkóznunk a helyzettel.”

    “Érkezett egy új középhátvéd a csapathoz Thomas Vermaelen személyében, ennek fényében kell tovább dolgoznunk. A játékosok jönnek és mennek, ez a foci rendje.”

    “Kolo komoly sikereket ért el a klubbal, tagja volt annak a csapatnak is, mely veretlenül nyerte meg a bajnokságot. Néha azonban változásra van szüksége az embernek.”

    “Talán kicsit unta már a várost, a csapatot, azt, hogy minden nap ugyanazokat az arcokat látja az edzésen. Az utóbbi időben látható volt rajta, hogy már nem érezte jól magát az Arsenalnál.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: