• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pardewt zavarja, hogy ő a 4. leghosszabb ideje hatalmon levő edző!  Alan Pardew elmondta, hogy zavaró az, hogy ő a 4. leghosszabb ideje hatalmon levő edző.Newcastle
  Pardew a jövő héten ünnepelheti kinevezésének 4.évfordulóját, amivel a 2.lesz a PL-ben, csak Wenger előzi meg ilyen téren.
  Az Exeter Citys Paul Tisdale és az MK Donsos Karl Robinson is hosszabb ideje vannak hatalmon, mint ő, viszont így is a 4. a listában.
  A londoni elmondta, hogy büszke amiatt, mert ilyen sokáig lehetett a csapatnál, viszont szomorú állapot az, hogy csak kevesen kapják meg a bizalmat, amit ő megkapott Mike Ashleytől.
  “Ez az elnök érdeme, és az enyém. Kellett ásnom párszor, ahogyan neki is.
  “A hosszú távú szerződés aláírásánál mindketten tudtuk, hogy lesznek rossz napjain és jók is.
  “Nagyjából elégedett vagyok ezzel a 4 évvel, mivel ez már történelem. 3 csapatról beszélhetek: egyről, amelyet megkaptam, egy másikról, amelyik volt, és egy harmadikról, amelyik most van. Mindegyiket másnak láttam, és mindegyiknek más volt az erőssége.
  “4. vagyok a 92ből, ami nagyon zavaró. Ez nem túl jó statisztika, de szerintem változni fog.
  “Nem tudom, hogy távozott e valaki idén a Premier Leagueben, ami nem megszokott. Úgy látszik, hogy stabilizálódik a helyzet, de lehet, hogy túl korán beszélek.
  “A Championshipben vannak inkább gondok mostanság, mivel ott 9 hónap az átlag. Nem tudom mennyibe időbe telik kiismerni a csapatot, de 9 hónap nem elég egy edzőnek, hogy kiismerje a csapatát, a klubját.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: