• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kompany a lehető leghamarabb vissza akar térni!



    A középvédő megsérült a Newcastle elleni nyitómeccsen, és reméli, hogy a lehető leghamarabb felépül, miután látta a Cardiff City ellen 3-2re elvesztett meccset.Kompany
    A védő kihagyja a belgák Skócia elleni szeptember 6.i VB selejtezőjét. A játékos végignézte a Cardiff City ellen, vasárnap, 3-2re elvesztett mérkőzést.
    Kompany nem szomorú a sérülés miatt, viszont az idő ellen harcol most, hogy vissza tudjon térni majd a Manchester United elleni szeptember 22.i sorsdöntő rangadóra.
    “Rövid ideig nem játszhatok majd, és nem sokat akarok kihagyni. Kihagyom várhatóan a válogatott meccset, de remélem, hogy azután visszatérek.
    “Voltam már így, és most is keményen dolgozok azért, hogy a lehető leghamarabb visszatérjek. Ez a legrosszabb dolog, ami történhet, viszont az okoz csak csalódást, hogy olyan jól kezdtem a szezont és az előszezont, és ezután sérültem meg.
    “Megvan az az út amit követnem kell, és van egy időterv, ami életbe lép. Ezt követem, és tudom, mikor térhetek vissza. Eltelik pár hét, bár remélem, hogy hamarabb visszatérhetek.
    “Az a legrosszabb a sérülésben, hogy előtte nem volt semmi baj, de tudom azt, hogy ha visszatérek, akkor megint minden rendben lesz.”
    Várhatóan 4,6 millióért érkezhet Martin Demichelis az Atletico Madridtól, és ennek Kompany is örül, mivel kell az erősítés a csapathoz, lévén, hogy a konkurencia is erősödött.
    “Nem vagyok jól informált a spekulációkról, így nem vagyok ebben se biztos. De az biztos, hogy egy ilyen igazolás több lehetőséget ad majd a klubnak.
    “Érdekes szezon lesz, mivel Mourinho visszatért, Sir Alex Ferguson visszavonult, és mi is új vezetőedzővel kezdtük a szezont.
    “Az emberek azt kérdik,hogyan fog majd ezen három csapat teljesíteni az új érában, és nyomás van rajtunk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk.Ugyanakkor minden megváltozott, így érdekes lesz a helyzet úgy számunkra, mint a szurkolók számára.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: