• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger speciális igazolásokat akar az Arsenalhoz!  Az ágyúsok vezetőedzője szerint erősíteni kell még, de nem árult el neveket, akkor sem, amikor Angel Di Mariaról kérdezték.Wenger
  Az ágyúsoknak nyugodt nyara volt, mert csak Yaya Sanogo érkezett, és ez dühítő lehet a keretét erősíteni akaró csapat számára.
  Az Arsenal tárgyal a Real Madriddal és 26 millió fontot ajánlott Angel Di Mariaért, és Wenger reméli, hogy sikerül majd összehozni az üzletet.
  “Optimista vagyok, és remélem, hogy nem kell csalódjak. Nincs meghatározva hányan érkezzenek, de úgy gondolom, hogy nem állunk jól most.
  “A lehető legjobbat akarom a klub számára, és a lehető legjobb játékot akarom játszatni.
  “Úgy gondolom, hogy a mostani játékosokkal ez sikerülhet. Nagy tisztelője vagyok a lelkesedésnek, és a játékosok jó lelkiállapotának.
  “Ők speciálisak, és ha valami jót akarok, akkor én is az kell legyek.”
  Az Arsenal a Newcastle középpályására Yohan Cabayera tett ajánlatát is visszadobták, de Wenger szerint a klub még nem adta fel.
  “Nem mondok neveket, mert az nem lenne becsületes húzás azon játékosokkal szemben, akik máshol játszanak. Ez pedig hamis reményeket is kelthet,”mondta.
  “Láthatjuk, hogy sok konfliktus alapja az, hogy egyes vezetőedzők mit mondanak egyes játékosokról.
  “A munkánkban diszkrétek kell legyünk, és kell hagyjuk, hogy a dolgok megtörténjenek. Ezt kell megpróbáljam.”
  “A legfontosabb viszont az, hogy a pályán mi történik, és az, hogyan játszunk. A többin pedig nagyon keményen dolgozunk.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: