• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Barcelona 25 millió eurót fizetne David Luizért!  A katalánok Carles Puyol utódát keresik, és ezt a Chelsea középvédőjében látják.Luiz
  A Barca először a PSG védőjét, Thiago Silvat akarta kapitánya, Carles Puyol helyére hozni, de nem tudta megszerezni, ugyanúgy, ahogy csapattársát, Marquinhost sem, aki 35 millió euróért ment a PSG-hez a Romatól júliusban.
  Andoni Zubizarreta viszont egy másik brazilt szemelt ki, David Luizt, viszont minden transzfert leállított Tito Vilanova lemondása, akinek a helyére Gerardo Martino érkezett.
  Martino elégedett a Barca keretével, de Puyol sok hétig hiányozni fog még, és többször is szenvedett térdsérülése miatt.
  A Chelsea edzője, Jose Mourinho szerint David Luiz-akinek jelenleg ínszalag sérülése van- nem eladó, de a Barca 25 millió ajánlatot nyújtott be érte, és elküldte Raul Sanllehit, hogy egyeztessen a londoniakkal.
  A Barca egy másik küldöttséget küldött a Liverpoolhoz a 28 éves Daniel Agger miatt, akiért a dán sajtó szerint 20 millió eurót fizetnének.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: