• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carroll elutasította a West Ham ajánlatát!  A kalapácsosok megegyeztek a vörösökkel a 24 éves játékos átigazolásáról, viszont Carroll a Liverpoolnál akar maradni,vagy esetlegesen a Newcastlehoz visszatérni.
  Andy Carroll elutasította a West Ham ajánlatát, mivel meg akar harcolni a helyéért a Liverpoolban.
  A West Ham 15 millió fontban egyezett meg a vörösökkel, miután Carroll 7 gólt szerzett a londoni csapatnál, de a játékos nem biztos a távozásban. Most csak arra fog koncentrálni, hogy az Anfielden kezdő legyen, és, hogy a VB-re is kijusson a válogatottal.
  “Nem mentek jól a dolgok Andy számára a Liverpoolnál, de nagy reményekkel jött most vissza,”mondta a Goal forrása.
  “Élvezte a West Hamnél eltöltött időt, de úgy érzi, hogy nem zárt le még mindent az Anfielden.”
  A vörösök vezetőedzője, Brendan Rodgers pénzt remélt ebből az eladásból, mivel csak 20 milliót kapott igazolásokra a tulajdonos FSG-től. Ebből kellene javítsa a 7.helyen végző csapatot a következő szezonra.
  Carrollt érdekelné egy váratlan visszatérés is, a Newcastlehoz. A szarkák, akik nem harcolnak érte, 2011ben adták el őt 35 millió fontért a Liverpoolnak, de most vonakodnak visszahozni.
  Carroll 4 hónapot kellett kihagyjon egy sarok sérülés miatt. Emiatt nincs benne az angol válogatott keretében sem, akik az ír, valamint a brazil válogatottal fognak barátságos mérkőzést játszani.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: