• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson: Kagawa csak jobb lesz!



    A MU vezetőedzője, Sir Alex Ferguson szerint Shinji Kagawa sokkal jobb lesz a következő szezonban. A Norwich ellen mesterhármast szerzett.
    A nyári igazolás, aki a sérülések miatt is szenvedett, a félidő előtt szerezte az első találatot, miután a 2. és 3. gólját is megszerezte később, így ő lett az első ázsiai, aki mesterhármast szerzett, így a MU 4-0ra nyert.
    Ferguson szerint a sok sérülés az oka annak, hogy Kagawa lassabban kezdett, és azt ígéri a szurkolóknak, hogy a java majd csak ezután jön.
    “Ez egy varázslatos nap volt számunkra, mivel ő egy nagyon jó befejező játékos. A 2.gólja összetett és inteligens volt, egyszerűen briliáns.” mondta a riportereknek.
    “Kihagyta az október és november közti időszakot a labdarúgás terén. Folyamatosan nyerte vissza a formáját, de a következő évben mindenképp jobb lesz, és egy nagyon jó játékost fognak majd látni.”
    A 71 éves tréner a Real elleni BL meccsről is beszélt, melyen szerinte mindkét csapat betalál, és egy fantasztikus éjszaka lesz.
    “Egy fantasztikus éjszaka lesz, mivel két nagyon nagy csapatról beszélünk. Az érzelmek magasra hágnak, és biztos vagyok abban, hogy egy borzasztó jó meccs lesz.
    “Ha megússzuk kapott gól nélkül, akkor tovább megyünk. De szerintem mindkét csapat betalál. Csak remélem azt, hogy mi megyünk tovább.”
    A Norwich edzője, Chris Hughton szerint az volt a döntő, hogy 2 gólos hátrányba kerültek, és ez ellehetetlenítette számukra azt, hogy pontot szerezzenek az Old Traffordon.
    “Az első gól nagyon fájt, de a második még jobban” mondta a Sky Sportsnak.
    “Jól védekeztünk a MU ellen, de ismertük a csapat veszélyeit. Talán kicsivel többet is birtokolhattuk volna a labdát.
    “A második gól rosszkor jött, mivel ekkor kezdtünk nyitni, és újra belemenni a játékba. Ez viszont engedélyezte a Unitednak, hogy megmutassák mit is tudnak. Viszont most be tudtak menni az üres területekre, amivel legyőztek minket.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: