• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Alonso: “Idegenben is gólt kell szereznünk!”



    A Liverpool középpályása, Xabi Alonso szerint nagyon fontos lenne, hogy csapata a Santiago Bernabeuban is gólt szerezzen a Real Madrid ellen.

    Xabi AlonsoJövő héten, a spanyol fővárosban a világ talán legsikeresebb klubjai feszülnek majd egymásnak. A Real a tizedik, a ‘Pool pedig a hatodik BL-győzelmére hajt.

    Jelenleg mindkét csapat második helyen áll saját bajnokságában, viszonylag nagy hátránnyal az éllovas mögött és mindkettőt olyan menedzserek irányítják, akik értek már el sikereket az európai porondon.

    Mivel a visszavágó az Anfielden kerül megrendezésre, sokan úgy gondolják, hogy a Liverpool előnyösebb helyzetben van, de Alonso szerint sok múlhat a Bernabeuban elért eredményen is.

    “Nagyon fontos lenne, hogy gólt lőjünk a Bernabeuban, ez plusz lökést adna a hazai visszavágóra és gteljesen más szellemben készülhetnénk arra a meccsre.” – mondta a spanyol játékos.

    “Ha nem szerzünk gólt, teljesen más lesz a második összecsapás. Nagyon sokba kerülhetne, ha akkor betalálna az ellenfél. Én nyílt találkozókra számítok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: