• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Clarke azt kéri a szurkolóktól, hogy tiszteljék Odemwingiet!  A West Brom edzője, Steve Clarke arra kéri a szurkolókat, hogy tegyék félre érzelmeiket Peter Odemwingie iránt, ha a csapatban van.
  A nigériai válogatott azóta nem szerepelt a csapatban, mióta engedély nélkül tűnt fel a QPR edzésén a transzfer szezon utolsó napján, amikor is el akarta hagyni a csapatot.
  Viszont a csatár valószínű, hogy bekerül a Sunderland elleni keretbe vasárnap, és Clarke elismeri azt, hogy a szurkolók joggal sértődöttek, de ez nem kellene zavarja a támogatásukat.
  “Megértem a szurkolókat, hogy nem akarnak gyorsan megbocsátani Peternek, de arra kérem őket, hogy ha a stadionba jönnek, szurkoljanak a csapatnak,” mondta.
  “Ha Peter mesterhármast szerez, és nem ünnepeljük, akkor ünnepeljük legalább azt, hogy a csapat betalált.
  ” Csak azt kérem, hogy támogassák a csapatot, és ne engedjék azt meg, hogy érzéseik a csapat iránt megváltozzanak egy játékos miatt, mivel nagyszerűen támogattak minket idén, itthon és idegenben is.”
  A 49 éves edző elismerte, hogy Odemwingiet használni fogja a fekete macskák ellen, mivel meglehetősen kicsi a keret, és a csatárt mindenképp használni kell.
  “Volt pár rövid beszélgetésünk, de semmi mélyebb, de ő ismeri a helyzetet,” mondta.
  “Tudja, hogy keményen kell dolgozzon, és kész a lehetőségre, mikor ez megadatik neki, és ez el is fog következni, mivel kicsi kerettel dolgozunk.
  “Gondolkodok e rajta szombaton?Egyértelműeen. 20 játékosunk elérhető, és 20 játékost is fogunk használni.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: