• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Weimann Benteket dicséri!  Az Aston Villa csatára, Andreas Weimann megdícsérte a csapat újoncát, Christian Benteket az elképesztő startja után.

  A Villa 6 meccses veretlenségi sorozattal rendelkezik, miután 5-0ra kapott ki a Manchester Citytől. Nem beszélhetünk elégedetlenségről Darren Bent kiesése után sem, köszönhetően Benteke varázslatos formájának.

  A belga csatár 2 gólt szerzett a Liverpool ellen az Anfielden szombaton, és előkészítette Weimann gólját egy visszasarkazással, aki elégedett saját formájukkal.

  “ Nyilvánvaló, hogy számomra nagyon jó az, hogy olyan valakivel játszhatok, mint Christian”, nyilatkozta Weimann a riportereknek.

  “Ő megszerzi a ladbát, megtartja, és gólt szerez.

  “Látni lehet, hogy az elmúlt hetekben ő volt a legkiemelkedőbb játékosunk elől. A felépítése miatt biztos vagyok abban, hogy ha így folytatja, akkor egy kemény játékos lesz.”

  Weimann az Aston Villanál van 2007 óta, és reméli azt, hogy megtartja helyét az első csapatban.

  “ Nyilvánvaló, hogy a csapatban akarok maradni, és úgy érzem, hogy jól dolgoztam az elmúlt meccseken.Remélem, hogy ez lesz az áttörő szezon számomra.

  “ Sokat játszottam az utóbbi időben, és ez az első alkalom, amikor rendszeresen helyet kapok az első csapatban, és remélem, hogy számos lehetőséget kapok még a játékra.”

   

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: