• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Liverpool megszabadulna túlfizetett játékosaitól  A Liverpool tulajdonosai többek között Joe Cole és Milan Jovanovic eladásával javítanának a klub anyagi helyzetén.

  A The Guardian beszámolói szerint a Vörösöket birtokló Fenway Sports Group (FSG) több, szerintük túlfizetett játékostól is megválni, hogy így teremtsenek elő plusz pénzt új játékosok leigazolására.

  Elsősorban Joe Cole-tól és Jovanovictól szeretnének megválni. Mindketten ingyen érkeztek, de remek szerződést kaptak, előbbi 100 ezer, utóbbi 120 ezer fontot tehet zsebre hetente. A klub ráadásul az előző szezonban olyan játékosokra adott ki csaknem 12 milliót, mint Brad Jones, Paul Konchesky vagy Christian Poulsen, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

  A befolyó pénzből a ‘Pool a Sunderland középpályását, Jordan Hendersont és az Aston Villa szélsőit, Stewart Downingot, valamint Ashley Youngot próbálnák meg leigazolni.

  Alberto Aquilani jövője továbbra is kérdéses, vele kapcsolatban egyedül az a biztos, hogy a liverpooliak június végén fizetik ki érte az utolsó, 4,4 millió fontos törlesztőrészletet.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: