• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Greent nem érdekli az Arsenal  Robert Green remekül érzi magát a West Ham Unitednél, és még az Arsenal kedvéért sem távozna az Upton Parkból.

  Az Ágyúsok a hírek szerint 6 millió fontot adnának a kilencszeres angol válogatott kapusért, őt azonban még egy ilyen nagy nevű klub sem tudja elcsábítani a WHU-tól.

  Green reméli, hogy csapata megfelelő utódot talál a napokban kirúgott Gianfranco Zola helyére a menedzseri posztra és a következő szezonban már nem a kiesés ellen kell menekülniük.

  “Mindig is azt mondtam, hogy jól érzem magam itt, ez most sincs másképp. Szeretnék maradni és végre nem a kiesés ellen harcolni” – mondta a Norwich Cityben is megfordult hálóőr.

  “Ez nem rajtam múlik, remélem a két tulajdonos már eldöntötte, mit akar kezdeni a klubbal és megtették a megfelelő lépéseket. Az én feladatom, hogy minden erőmmel a játékra koncentráljak. Öreg vagyok már ahhoz, hogy olyan dolgok miatt aggódjak, amiken úgysem tudok változtatni.”

  “Nem tehetek mást, megvárom, hogy mi történik, amikor pedig játékra kerül a sor, 90 percen keresztül megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból. Ez a dolgom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: