• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mégis igazolhat a Chelsea  A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (továbbiakban: CAS) felfüggesztette a Chelsea büntetését, így a londoni klub már akár januárban igazolhat új játékosokat.

  Nagy az öröm a Chelsea-nélA büntetést a FIFA szabta ki a Kékekre, mivel úgy látták, 2007-ben úgy igazolták le Gael Kakutát a Lans-tól, hogy szerződésszegésre bíztaták a fiatal tehetséget.

  A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség 201 januárjáig eltiltta új játékosok szerződtetésétől Ancelottiékat és 130 ezer euró megfizetésére kötelezte. Kakutát 780 ezer euróra büntették és négy hónapra eltiltták a futballtól.

  A Chelsea fellebbezett a büntetés ellen a CAS-nál, akik egyelőre nem kezdték el az ügy vizsgálatát, de felfüggesztették a büntetést, amíg nem hirdetnek ítéletet.

  “A Nemzetközi Sportdöntőbíróság felfüggesztette a FIFA Chelsea-re és Gael Kakutára vonatkozó ítéletét. A labdarúgócsapat a következő két átigazolási időszakban nem tevékenykedhetett volna, a játékost pedig négy hónapra eltiltották. Amíg nem születik végleges döntés, CAS felfüggeszti mindkét büntetést” – olvasható a CAS közleményében.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: