• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mégis igazolhat a Chelsea



    A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (továbbiakban: CAS) felfüggesztette a Chelsea büntetését, így a londoni klub már akár januárban igazolhat új játékosokat.

    Nagy az öröm a Chelsea-nélA büntetést a FIFA szabta ki a Kékekre, mivel úgy látták, 2007-ben úgy igazolták le Gael Kakutát a Lans-tól, hogy szerződésszegésre bíztaták a fiatal tehetséget.

    A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség 201 januárjáig eltiltta új játékosok szerződtetésétől Ancelottiékat és 130 ezer euró megfizetésére kötelezte. Kakutát 780 ezer euróra büntették és négy hónapra eltiltták a futballtól.

    A Chelsea fellebbezett a büntetés ellen a CAS-nál, akik egyelőre nem kezdték el az ügy vizsgálatát, de felfüggesztették a büntetést, amíg nem hirdetnek ítéletet.

    “A Nemzetközi Sportdöntőbíróság felfüggesztette a FIFA Chelsea-re és Gael Kakutára vonatkozó ítéletét. A labdarúgócsapat a következő két átigazolási időszakban nem tevékenykedhetett volna, a játékost pedig négy hónapra eltiltották. Amíg nem születik végleges döntés, CAS felfüggeszti mindkét büntetést” – olvasható a CAS közleményében.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: