• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kakuta: “A kemény munka kifizetődő”



    A Chelsea fiatal tehetsége, Gael Kakuta elmondta, egyáltalán nem volt hatással rá a FIFA által kiszabott eltiltás.

    Gael KakutaAz ifjú franciát szerződésszegés miatt tiltotta el a játéktól a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), ráadásul a Kékeknek is megtiltották, hogy 2011 előtt új játékosokat igazoljanak.

    A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) nemrég azonban felfüggesztette az ítéletet, amíg végleges döntés nem születik az ügyben.

    Eltiltása alatt a 18 éves játékos kétszer olyan keményen edzett, mint addig és fáradozásainak meglett a jutalma, szombaton, a Wolverhampton Wanderers ellen fél órát tölthetett a pályán.

    A támadó a londoniak FC Porto elleni keretébe is bekerült, így könnyen elképzelhető, hogy szerdán, Portugáliában is pályára léphet.

    “Sokáig vártam a bemutatkozásomra, nagyon örülök, hogy a Wolves ellen lehetőséghez jutottam. Minden egyes percet élveztem” – mondta Kakuta a Chelsea TV-nek adott nyilatkozatában.

    “Nagyon jó állapotban vagyok, mivel az eltiltás ideje alatt dupla edzésmunkát végeztem. Nagyon jól érzem magam.”

    “Kicsit olyan volt számomra, mint egy szezon előtti felkészülés, mikor a többiek már mind hazamentek, én még mindig dolgoztam.”

    “A Premier League-ben sokkal gyorsabb és kombinatívabb a játék, mint bárhol máshol. Jobban érzem magam, mint Franciaországban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: