• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kakuta: “A kemény munka kifizetődő”  A Chelsea fiatal tehetsége, Gael Kakuta elmondta, egyáltalán nem volt hatással rá a FIFA által kiszabott eltiltás.

  Gael KakutaAz ifjú franciát szerződésszegés miatt tiltotta el a játéktól a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), ráadásul a Kékeknek is megtiltották, hogy 2011 előtt új játékosokat igazoljanak.

  A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) nemrég azonban felfüggesztette az ítéletet, amíg végleges döntés nem születik az ügyben.

  Eltiltása alatt a 18 éves játékos kétszer olyan keményen edzett, mint addig és fáradozásainak meglett a jutalma, szombaton, a Wolverhampton Wanderers ellen fél órát tölthetett a pályán.

  A támadó a londoniak FC Porto elleni keretébe is bekerült, így könnyen elképzelhető, hogy szerdán, Portugáliában is pályára léphet.

  “Sokáig vártam a bemutatkozásomra, nagyon örülök, hogy a Wolves ellen lehetőséghez jutottam. Minden egyes percet élveztem” – mondta Kakuta a Chelsea TV-nek adott nyilatkozatában.

  “Nagyon jó állapotban vagyok, mivel az eltiltás ideje alatt dupla edzésmunkát végeztem. Nagyon jól érzem magam.”

  “Kicsit olyan volt számomra, mint egy szezon előtti felkészülés, mikor a többiek már mind hazamentek, én még mindig dolgoztam.”

  “A Premier League-ben sokkal gyorsabb és kombinatívabb a játék, mint bárhol máshol. Jobban érzem magam, mint Franciaországban.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: