• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Vermaelen egyre közelebb az Arsenalhoz  Az Ajax védője, Thomas Vermaelen hamarosan Londonba utazik, hogy megvizsgálhassák az Arsenal orvosai.

  Thomas VermaelenA belga válogatott játékos az elmúlt hetekben többször is beszélt arról, hogy szívesen elhagyná az amszterdami sztárlubot az Ágyúsok kedvéért.

  Arsene Wenger egyelőre nem kommentálta a híreket, de Vermaelen ügynöke szerint a londoniak egy négy éves szerződést készülnek adni ügyfelének. A bekk pedig azt állítja, a napokban az angol fővárosba utazik, hogy elvégezzék rajta az átigazolások előtt kötelező vizsgálatokat.

  “Pénteken Londonba repülök, hogy átessek a vizsgálatokon” – mondta Vermaelen egy belga lap újságíróinak.

  “Ha mindez lezajlott, remélem, hogy aláírhatom a szerződésemet. Nagyon büszke vagyok magamra. Az Arsenal egy nagyszerű csapat, gyerekként imádtam nézni a meccseiket.”

  “Arsene Wenger szép, támadó jellegű futballt vár a csapatától és előnyben részesíti a fiatal tehetségeket, ezért is egy nagyon szimpatikus menedzser a számomra.”

  “Biztos vagyok benne, hogy azonnal megváltozik az életem, ahogy belépek az Emirates Stadiumba. Jövőre már a világ legjobb csatárai ellen kell játszanom. Nagyon izgatott vagyok, ezek az eddigi életem legszebb napjai.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: