• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Feyenoord mestere dühös az angol klubokra  A Feyenoord vezetőedzője, Leo Beenhakker szerint az angol csapatok sportszerűtlenül csábítják el a fiatal tehetségeket a világ többi országából.

  Nathan AkeA holland mesternek az nem tetszik, hogy a Chelsea elcsábította csapatától a mindössze 15 éves Nathan Ake-et, aki 2011 januárjában csatlakozik majd hivatalosan a londoniakhoz.

  A Feyenoord mindenképpen szerette volna megtartani az ifjú tehetséget, még egy szerződést is előkészítettek neki, de már nem lehet lebeszélni arról, hogy Angliába igazoljon.

  “Megbeszéltem az ügyet Nathannel és a szüleivel is. Azt mondta, mindenképpen szeretne Angliába költözni és ebben a szülei is támogatják” – mondta Beenhakker.

  “Elképesztő, hogy milyen eltökélt, pedig még nagyon fiatal. Ezzel együtt ez egy szomorú dolog, hiszen óriási tehetségről van szó, akit így elveszítünk.”

  “Dühítő tehetetlenül nézni, ahogy az angol csapatok így elviszik a tehetségeket. Semelyik másik országban nem csinálják ezt, de az angolokat nem érdekli semmi.”

  Forrás: TribalFootball.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: