• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kiesett a Newcastle és a Boro  A Newcastle United és a Middlesbrough is vereséget szenvedett a szezon utolsó napján, így biztossá vált, hogy mindketten a Championshipben indulnak jövőre.

  A csalódott Alan ShearerBejött amitől a Hull Cityn kívül minden kiesőjelölt klub tartott, a Manchester United rendkívül tartalékos csapattal lépett pályára a Tigrisek otthonában.

  A Szarkák és a teesside-iak azonban nem ennek köszönhetik kiesésüket, hiszen a Vörös Ördögök Darron Gibson góljával így is legyőzték Phil Brownékat.

  A Newcastle az Aston Villához látogatott, és eleinte jól is játszott, de végül Damien Duff öngóljával 1-0-s vereséget szenvedett.

  A fenti eredményekből a Middlesbrough komoly hasznot húzhatott volna, ugyanis megőrizhette volna élvonalbeli tagságát, ha legyőzi a West Hamet, de 2-1-re kikaptak a Kalapácsosok otthonában.

  Matematikailag még a Sunderland is kieshetett volna, és 3-2-re meg is verte őket a Chelsea, de mivel a többi, kiesés elöl menekülő gárda sem tudott nyerni, bentmaradtak.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: