• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Reina: “Az évforduló motivált minket”  Pepe Reina szerint a Liverpoolra nagy hatással volt a Hillsborough-katasztrófa áldozatainak emléke tegnap, a Chelsea elleni meccsen.

  Pepe ReinaA Vörösök nagyszerű, fordulatos meccsen 4-4-es döntetlent játszottak a Kékekkel a Stamford Brdige-en, így 7-5-ös összesítéssel végül búcsúzniuk kellett a Bajnokok Ligájától.

  Reina szerint a Pool minden egyes játékosa szeretett volna méltóképp emlékezni a 20 évvel ezelőtti tragédiában elhunyt a 96 áldozatra, akiknek a tiszteletére mára megemlékezést szervezett a merseyside-i alakulat.

  “Megpróbáltunk mindent a 96 halálos áldozat emlékéért, de sajnos nem sikerült továbbjutnunk. Őszintén szólva, mi mindig szenvedélyesen küzdünk, de a katasztrófa emléke tegnap egy magasabb szintre emelte a játékunkat” – mondta a kapus.

  “Csalódottak vagyunk, hogy nem értük el a célunkat, de minden játékos büszke lehet magára, mert mindent beleadtunk. A Liverpool játékosai mindig szívvel-lélekkel küzdenek a pályán.”

  “Mindenkit büszkévé tesz, ha a Liverpool mezét viselheti. Ami a mérkőzést illeti, az eleje kiválóan alakult a számunkra, sok helyzetünk volt és az első félidőben 2-0-s előnyre tettünk szert.”

  “A Chelsea első góljánál sajnos rosszul helyezkedtem, sokkal közelebb kellett volna állnom a kapufához. Az én hibám volt, hogy a labda végül a hálóban kötött ki, de ilyen a kapusok élete.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: