• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Reina: “Az évforduló motivált minket”



    Pepe Reina szerint a Liverpoolra nagy hatással volt a Hillsborough-katasztrófa áldozatainak emléke tegnap, a Chelsea elleni meccsen.

    Pepe ReinaA Vörösök nagyszerű, fordulatos meccsen 4-4-es döntetlent játszottak a Kékekkel a Stamford Brdige-en, így 7-5-ös összesítéssel végül búcsúzniuk kellett a Bajnokok Ligájától.

    Reina szerint a Pool minden egyes játékosa szeretett volna méltóképp emlékezni a 20 évvel ezelőtti tragédiában elhunyt a 96 áldozatra, akiknek a tiszteletére mára megemlékezést szervezett a merseyside-i alakulat.

    “Megpróbáltunk mindent a 96 halálos áldozat emlékéért, de sajnos nem sikerült továbbjutnunk. Őszintén szólva, mi mindig szenvedélyesen küzdünk, de a katasztrófa emléke tegnap egy magasabb szintre emelte a játékunkat” – mondta a kapus.

    “Csalódottak vagyunk, hogy nem értük el a célunkat, de minden játékos büszke lehet magára, mert mindent beleadtunk. A Liverpool játékosai mindig szívvel-lélekkel küzdenek a pályán.”

    “Mindenkit büszkévé tesz, ha a Liverpool mezét viselheti. Ami a mérkőzést illeti, az eleje kiválóan alakult a számunkra, sok helyzetünk volt és az első félidőben 2-0-s előnyre tettünk szert.”

    “A Chelsea első góljánál sajnos rosszul helyezkedtem, sokkal közelebb kellett volna állnom a kapufához. Az én hibám volt, hogy a labda végül a hálóban kötött ki, de ilyen a kapusok élete.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: