• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zokora nem követi Ramost  A Tottenham Hotspur középpályása, Didier Zokora a pletykák ellenére januárban nem fogja követni korábbi menedzserét, Juande Ramost a Real Madridhoz.

  Didier ZokoraRamos októberben hagyta el a Spurst, mivel a csapat története legrosszabb rajtját produkálta a spanyol mesterrel, a Real ennek ellenére úgy döntött, őt nevezi ki Bernd Schuster utódjává.

  A hírek szerint már odaadta azt a listát a madridi vezetőségnek, melyen a januárban leigazolandó játékosok neve szerepel, egyesek szerint Zokora is a Bernabeuba költözhet.

  Az elefántcsontparti középpályás azonban cáfolta az értesüléseket és kijelentette, nem megy sehová.

  “Imádok a Spursben játszani, nemrég írtam alá egy új szerződést és a csapat remekül szerepelt Harry (Redknapp) irányítása alatt.” – mondta Zokora.

  “Szerintem a klubot kellene megkérdezniük, hogy érdeklődik-e valaki velem kapcsolatban, de annyi biztos, hogy jól érzem magam a Tottenhamnél.”

  “A Real a világ legnagyobb csapatai közé tartozik, de az egyetlen kapcsolatom velük, hogy Ramos a menedzserük, amíg itt volt, mindig Sevilla-játékosokkal hozták szóba a csapatot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: