• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Forest mestere beszélni akar Cole-lal  A másodosztályban szereplő Nottingham Forest mestere, Colin Calderwood szeretne tárgyalni Andy Cole-lal a veterán csatár jövőjéről.

  Az egykori angol válogatott támadó az utazó keretbe sem került be a Crystal Palace elleni idegenbeli meccsre, melyet a Forest 2-1-re megnyert.

  Úgy tudni, a 37 éves játékos egyre nyugtalanabb, amiért alig jut lehetőséghez és egyes hírforrások szerint már a visszavonuláson is elkezdett gondolkozni.

  A Forest mestere, Calderwood ezt gyorsan cáfolta, de azt mondta, mindenképpen beszélnie kell Cole-lal a jövőjével kapcsolatban.

  “Beszélnünk kell vele.” – mondta a menedzser.

  “Az, hogy egyre több játékosunk épül fel és tréhet vissza a pályára, nem könnyíti meg a dolgát. Inkább magunk között beszéljük majd meg a dolgot, minthogy a médián keresztül üzengessünk. Sajnos már a lapokban is jelentek meg pletykák az üggyel kapcsolatban.”

  “Csak akkor fogunk erről beszélni a nyílvánosság előtt, ha rendeztük a dolgokat és megtudtuk, hogy valójában mit is érez a játékos.”

  “Ez a döntés csak ránk tartozik, muszáj volt elterelni a figyelmet ezekről a pletykákról, a Palace elleni győzelem jól jött ehhez.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: