• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bridge a Cityhez igazolt



    Wayne Bridge 10 millió font ellenében a Chelsea-től a Manchester Cityhez igazolt. Új csapatában négy és fél éves szerződést írt alá.

    Wayne BridgeAz angol válogatott védő ma reggel esett át az orvosi vizsgálatokon Manchesterben, majd a végső egyeztetések után aláírta 2013 júniusáig szóló kontraktusát.

    A Stamford Bridge-en Ashley Cole árnyékában szenvedő 28 éves játékost a Nottingham Forest elleni FA Kupa-meccs előtt be is mutatták, mint a City legújabb szerzeményét.

    “A Southamptonnál együtt játszottam Wayne-nel, láttam, ahogy egyre feljebb jutott a ranglétrán és beverekedte magát az első csapatba.” – mondta a manchesteriek mestere, Mark Hughes.

    “Már fiatalon i kiváló játékos volt és azóta évről évre csak fejlődött. Mindenképpen sikeresen alakult eddig a karrierje, tagja az angol válogatottnak és az ország egyik legnagyobb csapatában játszott.”

    “Remek képességei vannak, minden szempontból olyan játékos, akivel fejlődhetünk. Jó játákosokra van szükségünk, ha szeretnénk elérni valamit ebben a bajnokságban, megpróbálunk majd annyit erősíteni, amennyit csak tudunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: