• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Bolton megszerezte Robinsont



    Hosszan tartó huzavona után a Bolton Wanderers végre megszerezte Paul Robinsont a West Bromtól, igazi, egyelőre csak kölcsönben.

    Paul RobinsonA két klub heteken keresztül próbált megegyezni a játékos vételárában. A WBA 1 millió fontot szeretett volna kapni tapasztalt hátvédjéért, a Bolton viszont ennek csak a felét lett volna hajlandó kifizetni.

    Egyezség továbbra sincs, de Robinson a következő szezont a fehér mezeseknél tölti majd kölcsönben, így a csapatoknak bőven lesz idejük további vitákra.

    A 30 éves játékos egy éve írt alá egy két évre szóló szerződést a birminghamiekkel, de csapata tavalyi kiesése után úgy érezte, itt az ideje egy stabil, élvonalbeli gárdához igazolni.

    Robbo a West Bromwichnál korábban már dolgozott együtt Gary Megsonnal, aki jelenleg a Wanderers menedzsere.

    “Örülök, hogy sikerült megszereznünk őt. Jól ismeri a Premier League-et, nagyon tapasztalt és az olyan játékosok közé tartozik, akiket könnyen megszeretnek a szurkolók” – mondta Megson.

    “Jó néhány éve éppen én csábítottam a Watfordtól a West Bromhoz Robbót. Ismerem, így jól tudom sokat erősödik majd vele a csapat bal oldala.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: