• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vermaelen az Arsenalé



    Az Arsenal a várakozásoknak megfelelően leigazolta Thomas Vermaelent az Ajaxtól. A játékos vételárát egyik klub sem hozta nyilvánosságra.

    Thomas VermaelenA begla hátvéd 2004-ben igazolt az amszterdamiakhoz és több mint 100 alkalommal ölthette magára a csapat mezét. Nem tudni, mennyit fizettek érte az Ágyúsok, de egyesek szerint egy 10 millió font körüli összegről van szó.

    “Az Arsenal kiváló csapat, világklasszis menedzserrel, nagyszerű játékosokkal és egy fantasztikus stadionnal” – mondta Vermaelen a londoniak hivatalos honlapjának.

    “Minden együtt van ahhoz, hogy az Arsenal komoly sikereket érjen el az elkövetkezendő években. Azért igazoltam ide, mert tudom, hogy komoly trófeákért fog harcolni a csapat.”

    Arsene Wenger is elmondta a véleményét az átigazolásról: “Thomas megszerzése komoly erősítést jelent az Arsenalnak. Egy jó képességű, egyenletesen teljesítő játékosról van szó, akinek a Bajnokok Ligájában és az UEFA-kupában is vannak tapasztalatai, ráadásul a belga válogatottnak is állandó tagja.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: