• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kérdéses Gibbs játéka



    Könnyen elképzelhető, hogy az Arsenal védője, Kieran Gibbs nem léphet majd pályára holnap, a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson.

    Kieran GibbsA tehetséges hátvéd bokasérüléssel bajlódik. Helyette Mikael Silvestrét küldhetné csatába Arsene Wenger, de a korábban a Unitedben is megforduló bekk a hátát fájlalja.

    Az Ágyúsoknak sérülés miatt nélkülözniük kell még Gael Clichyt, William Gallas és Robin van Persie-t, míg Cesc Fabregas és Johan Djourou játéka kérdéses, de ők ma már együtt edzhettek a csapattal. Andrej Arsavin pedig a korábbi, Zenitben lejátszott BL-meccsek miatt nem játszhat.

    Carlos Vela egy napot karanténban töltött, mivel nemrég meglátogatta mexikói barátait. A klub vezetői szerettek volna megbizonyosodni róla, hogy nem kapta el a Dél-Amerikában nagy riadalmat okozó sertésinfluenzát. A jelek szerint teljesen egészséges, hiszen elutazott Manchesterbe az Ágyúsokkal.

    Az Arsenal kerete: Almunia, Sagna, Toure, Silvestre, Gibbs, Nasri, Song, Denilson, Fabregas, Walcott, Adebayor, Fabianski, Djourou, Eduardo, Bendtner, Diaby, Vela, Ramsey, Eboue.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: