• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Usmanov elismeri Wenger hibáit!  Az Arsenal 2.legnagyobb részvényese, Alisher Usmanov elmondta, hogy Arsene Wenger elvei lehet visszafogják a csapatot, és azt, hogy Wenger el kellene ismerje a hibáit.Usmanov
  Usmanov üzbég üzletember, aki 30%ot birtokol a csapatból, a CNBC nek beszélt a MU elleni vereség után.
  Az Arsenal legutóbbi 15 United elleni meccséből 11et vesztett el, és csak egyet nyert meg. A csapat legutóbbi 12 bajnokijából mindössze 4et tudott megnyerni.
  “Van potenciál a csapatban, de nem értékeljük kritikusan a hibákat,”mondta Usmanov.
  “Egyetlen zseni sem tud szinten maradni, ha nem ismeri el a hibáit. Ha elismered a hibáidat, akkor megszabadulhatsz tőlük. Ezt akarom a csapatnál is.
  “Minden évben ugyanaz az eredmény. Elérjük a BL helyet, viszont ott kiesünk az első kieséses körben. Befektetőként ez nem tesz boldoggá.
  “Kedvelem Arsenet az irányelvei miatt, de ezek korlátot is jelentenek, és a korlátok miatt lehetőségeket is vesztünk. Ezért van az, hogy a nagy irányelvek nélküli edzők is megnyerhetik a nagy meccseket.
  “Az én véleményem, amit ki is mondok az, hogy minden poszton erősödni kell, hogy olyan csapatokkal vehessük fel a harcot a bajnokságban, mint a Chelsea, vagy a Manchester City, vagy Európában olyanokkal, mint a Real, a PSG, a Bayern, vagy mások.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: