• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Arsenal Griezmann iránt érdeklődik!  Az ágyúsok a Real Sociedad 30 millióra értékelt támadójáért érdeklődnek, aki a nyáron elérhető lehet.
  GriezmannAz ágyúsok képviselője nemrég kapcsolatba lépett Griezmannal, aki 23 évesen az egyik legnagyobb nyári igazolás lehet.
  Az Arsenal mélyrehatóan kielemezte a játékost, aki 3 támadó pozícióban is játszhat, és nagyon jól teljesít a La Ligaban.
  Griezmann 16 gólt szerzett idei 31 meccsén, és 19 gólt, ha mind a 45 meccsét figyelembe vesszük.
  Sebessége, cselei, valamint a technikája Európa több csapatának érdeklődését is felkeltette. Szerződése 2016ban jár le, és várhatóan 30 millió euróért válthat klubot.
  Az Arsenal tudja azt, hogy a Chelsea, a Liverpool, valamint több más nagycsapat is harcol majd a játékosért.
  A londoniak most írják prioritási listájukat a transzfer célpontokról. A megfigyelők kiértékelik az opciókat, és tárgyalnak az ügynökökkel, annak ellenére, hogy még nem lehet tudni azt, hogy mi lesz Arsene Wengerrel, aki még nem írta alá az októberben elfogadott hosszabbítást.
  Griezmann a baszk klub nevelése, és 14 éves kora óta a klubnál van már.
  Legjobb szezonját futja azóta, mióta 18 évesen bemutatkozott az első csapatban. Teljesítménye jó, és bal szélsőként nagyon jól teljesít.
  Griezmann első válogatott behívóját az elmúlt hónapban kapta. 2012 novemberében követett el fegyelmezetlenséget, enélkül várhatóan hamarabb behívták volna.
  A Sociedad csillaga egyike annak az öt francia játékosnak, akit a szövetség felfüggesztett 1 évig, miután az U21es EB rájátszás első meccse után 3 órát autóztak Párizsig, pár nappal a visszavágó előtt.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: