• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Fulham elbocsátotta Jolt!  A Fulham 3-0-ra kapott ki szombaton a West Ham ellen, és a holland elhagyta így a Craven Cottageot, és az ugyancsak holland Rene Meulensteen veszi át ideiglenes a helyét.Martin Jol
  Az egykori Tottenham edző nagy nyomás alatt volt a rossz start után, és azóta spekuláltak az elbocsátásáról, mióta november 13.án egy másik holland edzőt hoztak mellé.
  A kalapácsosok elleni vereség után a Fulham 10 pontos 13 meccs után, és csak a Sunderland, a Stoke City és a Crystal Palace ellen nyertek.
  “Ma beszéltem Martinnal, és meg akarom köszönni neki a munkáját az elmúlt 3 szezonból,főleg azóta, mióta én lettem az elnök,”mondta a tulaj Shahid Khan egy közleményben.
  “Martin nagyon kedves volt, és megértette a helyzetet. Nem kérdés, hogy Martin ért a focihoz, és meg kell köszönjem neki az elhivatottságát.
  “A Fulham szurkolói viszont jobb eredményt érdemelnek. Még a szezon több, mint fele hátra van, és azonnali változásra van szükség.
  “Rene Meulensteent Martin mellé hoztuk, és most megkapja a lehetőséget arra, hogy Martin helyén legyen. Úgy gondolom, hogy elfogadja ezt, és így kell tovább menjünk. Megbízunk benne, és remélem, hogy jól reagál a csapat erre.”
  Meulensteen ezt mondta:”Köszönöm a lehetőséget, és a lehető legjobbamat fogom nyújtani. A cél az, hogy a helyes útra térjünk, már szerda este, a Tottenham ellen.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: