• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Manchester City új vezetőedzője le akarja győzni a Manchester Unitedot!  A chilei először szólalt meg azóta, mióta kinevezték az Etihad Stadiumban, és gyorsan kijelentette, hogy bajnok akar lenni.
  Az egykori Malaga tréner először szólalt meg kinevezése óta, és kijelentette, hogy vissza akarja hozni a sikert az Etihad Stadiumba.
  “Nagyon jó játékosaink vannak, és elérhetjük a céljainkat,”mondta.
  “A legjobbunkat akarjuk nyújtani, és annyi trófeát nyerni, amennyit csak lehet.
  “Nincs egy prioritási listánk. Fejlődnünk kell a Premier Leagueben, és a Bajnokok Ligájában is. A legjobbat kell adjuk minden sorozatban, ahol elindulunk.
  “A csapat bajnoki címe volt a legfontosabb esemény a klub történetében, és ezt akarjuk megismételni.
  “A legfőbb dolog a szurkolók számára, hogy legyőzzük a Manchester Unitedot, és ezt próbáljuk végrehajtani. Idén, akárcsak az előző években, a United felett akarunk végezni.”
  Pellegrini már megszerezte a brazil középpályást, Fernandinhot és a Sevilla játékosát, Jesus Navast, de elismerte, hogy még mások iránt is érdeklődik, legfőképp a csatársorba, amelyből távozott Carlos Tevez.
  “Csak 2 csatárunk van, és kell még 1, de nem akarok pletykákról beszélni. Amikor érkezik valaki, akkor majd beszélünk róla.”
  “Egy jó keretre van szükségünk, egy erős keretre, ahol minden posztra van két játékosunk.”
  Pellegrini nem beszélt Gareth Baleről, valamint Joleon Lescottról sem, akikkel kapcsolatban több pletyka is napvilágot látott már.
  “A következő hetekben kielemezzük a játékosokat, és a helyzetüket.”
  “Leülünk Txiki Begiristainnal, és megbeszéljük a helyzetet.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: