• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Wigan Owen Coylet nevezte ki Roberto Martinez helyére!  A skót a DW Stadiumban tér vissza az edzői pályára, és a tulaj, Dave Whelen célja az, hogy már első évben visszajuttassa a csapatot a PL-be.
  A Latics tulajdonosa megegyezett a skót edzővel. Szerinte Coyle vissza tudja juttatni a csapatot a Premier Leaguebe, az idei kiesés után.
  “A jelöltek közül ő volt a legjobb. A Burnleyt is feljuttatta a Premier Leaguebe. Ha valaki fel tud minket juttatni,akkor Owen Coyle fel tud.”
  Coyle legutóbb a Bolton Wanderersnél dolgozott 2010 és 2012 között.
  Whelan boldogabb következő szezonban reménykedik, és szerinte ez meglesz Coyle érkezésével, aki 33 év után juttatta fel a Burnylet 2009-ben.
  A következő szezonban az FA Kupa címvédője az Európa Ligában is szerepelni fog. Az új edzőt viszont támogatásáról biztosították a játékosok és a szurkolók is.
  A Wigan középpályása, James McArthur ezt írta Twitterre az új vezetőedző kinevezése után:”Boldog vagyok, hogy Owen Coylet kinevezték. Ő egy újabb skót a padon. Remélem, hogy mindenki mögénk és a csapat mögé fog majd állni a következő szezonban.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: