• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Coyle-t nem érdekli Ferguson jóslata  A Bolton Wanderers menedzsere, Owen Coyle nem foglalkozik azzal, hogy Sir Alex Ferguson szerint a Chelsea könnyedén legyőzi majd csapatát.

  A Manchester United tegnap képtelen volt élni lehetőségeivel, így 0-0-ra végzett a Blackburn Roversszel és két pontot az Ewood Parkban hagyott.

  A Chelsea előtt így óriási lehetőség nyílt előnye növelésére, ha Carlo Ancelottiék holnap megverik a Boltont, négy pontos előnyből várhatják a következő fordulót.

  “Nagy lökést jelentene a számunkra, ha a Chelsea hibázna, de én úgy gondolom, hogy könnyedén legyőzik majd a Bolton Wandererst” – mondta Ferguson nem sok esélyt jósolva a fehér mezeseknek.

  Coyle nem kívánt visszavágni a skót mesternek, tiszteletben tartja a véleményét, de elmondta, semmiképpen sem feltett kezekkel fognak kiállni a londoniak ellen.

  “Ez az ő véleménye, rajta múlik, hogy mit gondol, de én továbbra is csak azzal foglalkozom, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a csapatomból, és nem érdekel, ki mit mond” – nyilatkozta Coyle.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: