• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hulk hajlandó lenne távozni



    A többek között a Tottenham Hotspur és a Manchester City érdeklődését is felkeltő Hulk nem tartja elképzelhetetlennek, hogy ezen a nyáron elhagyja a Portót.

    A brazil csatár 26 bajnokin 23 gólt szerzett, így nem meglepő, hogy rengetegen szeretnék leigazolni, de májusban 2016-ig szóló szerződést írt alá a kék-fehérekkel, így nem tűnt valószínűnek a távozása.

    Olyan hírek is felröppentek, hogy új kontraktusa értelmében a 24 éves játékos legkevesebb 87 millió fontért válthat csapatot, ami még valószínűtlenebbé tette az átigazolási pletykákat.

    A korábban Japánban is futballozó Hulk most azonban úgy nyilatkozott, hogy szívesen kipróbálná magát egy erősebb bajnokságban, ha jó ajánlatot kap.

    “Mielőtt szabadságra mentem volna, két évvel meghosszabbítottam a szerződésemet, de ez nem azt jelenti, hogy nem megyek máshová, ha nem jön egy olyan ajánlat, mely a klubnak és nekem is tetszik” – mondta Hulk.

    “Jelenleg Portugáliában játszom, egy nagycsapatban, de ha a spanyol, az olasz, az angol vagy a német bajnokságba igazolhatnék, ott is nagyon jól érezném magam.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: