• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hulk hajlandó lenne távozni  A többek között a Tottenham Hotspur és a Manchester City érdeklődését is felkeltő Hulk nem tartja elképzelhetetlennek, hogy ezen a nyáron elhagyja a Portót.

  A brazil csatár 26 bajnokin 23 gólt szerzett, így nem meglepő, hogy rengetegen szeretnék leigazolni, de májusban 2016-ig szóló szerződést írt alá a kék-fehérekkel, így nem tűnt valószínűnek a távozása.

  Olyan hírek is felröppentek, hogy új kontraktusa értelmében a 24 éves játékos legkevesebb 87 millió fontért válthat csapatot, ami még valószínűtlenebbé tette az átigazolási pletykákat.

  A korábban Japánban is futballozó Hulk most azonban úgy nyilatkozott, hogy szívesen kipróbálná magát egy erősebb bajnokságban, ha jó ajánlatot kap.

  “Mielőtt szabadságra mentem volna, két évvel meghosszabbítottam a szerződésemet, de ez nem azt jelenti, hogy nem megyek máshová, ha nem jön egy olyan ajánlat, mely a klubnak és nekem is tetszik” – mondta Hulk.

  “Jelenleg Portugáliában játszom, egy nagycsapatban, de ha a spanyol, az olasz, az angol vagy a német bajnokságba igazolhatnék, ott is nagyon jól érezném magam.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: