• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nem lesz Macheda – Buffon csere



    Federico Macheda ügynöke cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint a Manchester United odaadná ügyfelét a Juventusnak Gianluigi Buffonért cserébe.

    A manchesteriek már hosszú ideje szeretnék megszerezni az olasz hálóőrt, így nem csoda, hogy egyre több pletyka jelenik meg az állítólagos üzletet illetően.

    Nemrég arról lehetett olvasni, hogy az angolok kapusért cserébe némi pénzösszeg mellett a torinóiaknak adnák csodagyereknek tartott támadójukat, Machedát.

    A játékos ügynöke, Giovanni Bia azonban véget vetett a találgatásoknak, legalábbis, ami az olasz ifjonc távozását illeti.

    “Nem tudok semmit erről az egészről, ha a két klub tárgyalt is egymással, minket nem értesítettek. Sem a Manchester United, sem a Juventus nem keresett minket emiatt” – mondta Bia.

    “Szerintem egyelőre semmi esély rá, hogy Federico Torinóba menjen, és amúgy sem hiszem, hogy vissza kellene mennie Olaszországba. Nincs honvágya, remekül teljesít Angliában. Nagyra tartják a Unitednél, Sir Alex Fergusontól tanulhat és a világ egyik legnagyobb presztízzsel bíró csapatában nevelkedhet.”

    Forrás: goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: