• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Beckham a WHU kívánságlistáján



    A West Ham United társtulajdonosa, David Sullivan elárulta, nagyon szeretné a csapatában látni az angol legendát, David Beckhamet.

    Sullivan és David Gold az előző szezonban vásárolták fel közösen a londoni klubot. Mindenképpen szeretnének nagy nevű játékosokat az Upton Parkba csábítani.

    Nemrég szóba hozták velük Thierry Henryt, most pedig olyan hírek jelentek meg, hogy kölcsönvennék Beckhamet az LA Galaxytól és visszacsábítanák a csapathoz Joe Cole-t.

    “Nagyon jó lenne, ha sikerülne megszereznünk David Beckhamet. Rengetegen imádják itt, London keleti részén és még mindig megvan a háza az edzőpályánktól nem messze” – mondta Sullivan.

    “Ha szeretne továbbra is Európában futballozni, nagyon örülnénk, ha minket választana. Ő egy igazi profi és hatalmas tapasztalattal rendelkezik.”

    “Joe Cole-lal is felvettük a kapcsolatot, mivel tudjuk, hogy hamarosan lejár a szerződése a Chelsea-vel. Megkértük, hogy mondja meg, mekkora fizetést akar, de ő nem szeretne visszatérni a West Hamhez.”

    A Kalapácsosok új játékosok mellett új edzőt is keresnek Gianfranco Zola kirúgása óta. Úgy tudni, Avram Grant lehet az olasz utódja.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: