• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Torres nem tér vissza  Fernando Torres térdműtéte miatt biztosan nem lép pályára csütörtökön korábbi csapata, az Atlético Madrid ellen.

  Amikor a Liverpool összekerült a madridiakkal az Európa-ligában, mindenki arra volt kíváncsi, hogyan teljesít majd a spanyol gólzsák egykori kenyéradója ellen.

  Térdproblémái azonban ismét előjöttek a Benfica elleni negyeddöntő második mérkőzése után, és az orvosok azt tanácsolták neki, hogy most operáltassa meg magát, ha ott szeretne lenni a világbajnokságon.

  Torres a szezon során egyszer már átesett hasonló beavatkozáson, akkor hat hétig nem volt bevethető. Úgy tűnik, most is körülbelül ugyanennyi időt vesz majd igénybe a felépülése, ami azt jelenti, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára.

  “Fernando Spanyolországba utazott, hogy megnézesse magát egy specialistával, aki megállapította, hogy levált egy porc a jobb térdében, ezért műteni kell” – olvasható a liverpooli klub közleményében.

  “Ma kerül sor az operációra, amiről egyelőre nem adhatunk ki több információt. Ami a felépülés időtartamát illeti, az ilyen esetekben körülbelül hat hétig nem léphet pályára egy játékos.”

  A 26 éves támadó folyamatos kisebb-nagyobb sérülései miatt mindössze 22 bajnokin játszhatott ebben az idényben, de gólerősségét jól mutatja, hogy 18 gólt szerzett.

  Forrás: STOP.hu/UEFA.com
  Témakör:
  Európa-liga

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: