• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Drogbára műtét vár?



    Carlo Ancelotti szerint elképzelhető, hogy lágyékproblémái miatt a szezon után meg kell műteni a Chelsea csatárát, Didier Drogbát.

    Az elefántcsontparti támadó már hosszú ideje bajlódik a sérüléssel, ami miatt az Aston Villa 7-1-es kiütése során is csak a padon ülhetett.

    Ennek ellenére már 30 gólnál jár minden sorozatot egybevéve, és holnap, a Manchester United elleni rangadón is bizonyíthatja tudását.

    Ancelotti elmondása szerint elképzelhető, hogy a 32 éves gólzsák átesik majd egy kisebb műtéten a szezon után, de még a világbajnokság előtt.

    “Drogba már három-négy hónapja szenved ettől a problémától, de nem komoly a sérülés” – kezdte a korábbi AC Milan-menedzser.

    “Nincs szükség azonnali műtétre, és ha nyáron úgy dönt, hogy kés alá fekszik, hét napon belül újra játékra kész lesz, mivel egy nagyon kis operációról van szó. Egyelőre nem tudni, hogy megműtteti-e magát vagy sem.”

    “Az Aston Villa elleni meccsünk előtt kissé fáradtnak érezte magát, ezért nem akartam megkockáztatni, hogy komolyabb baja legyen, de most már gond nélkül pályára küldhetem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: