• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jagielkára műtét vár  Szerdán, Londonban megoperálják Phil Jagielka térdét. Az Everton védője az előzetes orvosi becslések szerint a következő szezon elején léphet újra pályára.

  Phil JagielkaAz angol válogatott védő szombaton,  a Manchester City elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást. Sérülése miatt le kell mondania álmáról, azaz ki kell hagynia a május 30-i, Chelsea elleni FA Kupa-döntőt.

  A liverpooliak abban reménykednek, hogy Jagielka a következő idény elejére újra bevethető állapotba kerül.

  “Megpróbáltuk a lehető leghamarabb befejezni az előkészületeket az operációra” – mondta az Everton csapatorvosa, Mick Rathbone.

  “Szerdán reggel fogják megműteni Philt. Természetesen nagyon dühös, hogy éppen most sérült meg, már alig várja, hogy elkezdődhessen a felépülése.”

  “Csütörtök lesz a hosszú folyamat első napja, onnantól kezdve elindul a visszaszámlálás. Amíg nem végezték el a térdén az operációt, addig nem mondhatjuk, hogy a felépülés útján jár.”

  “Nagyon hálásak vagyunk a sebésznek, Andy Williamsnek, aki ilyen hamar talált időpontot Phil számára. Williamset tartják Európában az egyik legjobb szakembernek, ami a térdműtéteket illeti. Sok játékossal volt már dolga a Premier League-ből is.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: