• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benítez: “Túl sok hibával játszunk”  Rafa Benítez szerint a Liverpool túl sokat hibázik az utóbbi időben, és ennek köszönheti, hogy tegnap elszenvedte második vereségét kilenc napon belül.

  Rafa BenítezA Mersey-partiak vereséggel kezdték a szezont, a Tottenhamtől kaptak ki. Ezután sikerült javítaniuk a Stoke City elleni sikerrel, de tegnap 3-1-re verte őket az Aston Villa az Anfielden.

  A birminghamiek már az első félidőben kétgólos vezetéshez jutottak Lucas öngólja és Curtis Davies fejese nyomán. A második játékrészben szépített a Pool Torres révén, de büntetőhöz jutott a Villa, melyet Ashley Young gólra váltott.

  Ezzel véget ért a liverpooliak 31 meccses hazai veretlenségi sorozata, mely még 2007 decemberében kezdődött.

  “Az első húsz percben jól játszottunk, több helyzetet is kidolgoztunk. Aztán jött az öngól, amit még több hiba követett” – mondta Benítez.

  “Vesztettünk, és pontosan tudjuk, hogy javulnunk kell. Torres góljánál úgy éreztem, hogy lehet esélyünk, de az a tizenegyes mindent eldöntött. Egyértelmű volt, hogy azt be kellett fújni.”

  “Nincs más választásunk, szombaton győznünk kell a Bolton otthonában. Ha ez sikerül, minden megváltozhat és az önbizalmunk is újra a régi lehet.”

  “Nem vagyunk jó formában és egy olyan csapat ellen kellett pályára lépnünk, amelyik mesterien kontrázik. A kapusuk, Brad Friedel remekül védett, erre még több helyzettel kellett volna válaszolnunk.”

  “A jelenlegi keret szinte ugyanaz, mint a tavalyi volt, bízom benne, hogy ismét harcba szállhatunk majd a bajnoki címért. Ehhez először is le kell győznünk a Boltont.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: