• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: “Anglia rosszul bánik Theóval”



    Az Arsenal mestere, Arsene Wenger szerint Theo Walcottnak nem tesz jót, hogy a felnőtt válogatott mellett az U21-esekhez is rendszeresen behívják.

    Theo WalcottAz angol szélső júniusában pályára lépett a Kazahsztán és Andorra elleni vb-selejtezőkön is, majd Stuart Pearce U21-es válogatottjával részt vett a korosztályos Európa-bajnokságon.

    A 20 éves tehetség hátsérülése miatt lemaradt a Premier League nyitányáról és már az is biztos, hogy szeptember 9-én, a horvátok ellen sem léphet pályára.

    “Önző döntés volt Pearce részéről, hogy behívta Theót, csak az eredmények érdekelték. Korábban Fabio Capellóval is beszéltem erről” – mondta a francia mester.

    “Nagyon nehéz helyzet volt, hiszen valójában semmit nem tehettem, nem tilthattam meg neki, hogy elfogadja az U21-esek behívóját. Jelenleg sincs játékra kész állapotban, nem is tudott rendesen felkészülni az új szezonra.”

    “Nem vagyok dühös, inkább csak zavar ez az egész helyzet. Semmi logika nincs az egészben. Az Arsenal és az angol válogatott az elsődleges, nem értem, miért kell még a korosztályos válogatottban is szerepeltetni. Ilyenkor pedig rajtunk van a nyomás, hiszen ha túl hamar küldjük pályára, ismét megsérül.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: