• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Spurst továbbra is érdekli Huntelaar  A Tottenham Hotspur reméli, hogy le tudja igazolni Klaas-Jan Huntelaart a Real Madridtól, miután a VfB Stuttgart nem járt sikerrel.

  Klaas-Jan HuntelaarA holland válogatott támadó a tavalyi szezon közepén igazolt a madridiakhoz az Ajaxtól. Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így szinte biztos, hogy ezen a nyáron klubot vált.

  Közel állt ahhoz, hogy a Stuttgarthoz igazoljon, de végül nem jött létre az üzlet. A sváb klub sportigazgatója, Horst Heldt így nyilatkozott: “Szerettük volna ide hozni Klaas-Jan Huntelaart, mivel a játékstílusa tökéletesen illik a német bajnokságba, de nem várhattunk rá örökké.”

  A Spurs mestere, Harry Redknapp reméli, hogy ki tudja használni a kialakult helyzetet és a White Hart Lane-re tudja csábítani a 25 éves játékost.

  “Huntelaar egy nagyon gólérzékeny csatár, aki még mindig érdekel minket. Sok pletyka jelent már meg azzal kapcsolatban, hogy kit akarunk és kit nem akarunk leigazolni. Huntelaart mindenképp szeretnénk a csapatunkban tudni” – mondta Redknapp.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: