• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Taarabt: “Az Arsenalhoz kellett volna mennem”



    Adel Taarabt úgy érzi, hatalmasat hibázott, amikor az Arsenal helyett a Tottenham Hotspurhöz igazolt, és reméli, nem kell visszamennie a White Hart Lane-re.

    A marokkói középpályásért a két rivális, az Arsenal és a Spurs versengett. Ő végül utóbbi csapatot választotta Damien Comolli játékosmegfigyelő javaslatára.

    Taarabtot sokan az új Zinedine Zidane-ként emlegették, amikor megérkezett a londoniakhoz, de sem Juande Ramos, sem Harry Redknapp irányítása alatt nem tudott maradandót alkotni.

    A jelenleg a Queens Park Rangersnél kölcsönben szereplő 20 éves játékos már bánja, hogy annak idején nem az Ágyúsoknak mondott igent.

    “Eleinte az Arsenalhoz akartam menni, akkor még Comolli is ott dolgozott Wenger mellett. Aztán átment a Tottenhamhez és én is oda igazoltam. Nagy hiba volt” – kezdte Taarabt.

    “Az Arsenalnál van két jó barátom, Abou Diaby és Armand Traoré, mindketten figyelmeztettek, hogy a Tottenham nem illik hozzám. Most már belátom, hogy hibáztam, amikor aláírtam a szerződést.”

    “Juande Ramos egyáltalán nem ismert, volt egy rossz meccsem, amikor 4-1-re kikaptunk a Newcastle-től, azután nem kaptam több esélyt a bizonyításra.”

    “Aztán jött Harry Redknapp, aki elmondta, hogy kivételes tehetségnek tart, de egy időre szeretne a másodosztályba, a QPR-hoz küldeni, hogy tapasztalt és jobb játékosként térjek vissza. De az az igazság, hogy nem akarok visszamenni a Spurshöz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: