• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Uszmanov: “Arsene, költekezz!”



    Az Arsenal egyik legfőbb részvényese, Aliser Uszmanov szerint Arsene Wengernek több nagy nevű játékost kell igazolnia nyáron, hogy a csapat végre nyerhessen valamit.

    Aliser UszmanovA francia mester néhány napja beszélt arról, hogy nem kíván változtatni átigazolási szokásain és továbbra is fiatal tehetségeket próbál majd meg szerződtetni drága sztárjátékosok helyett.

    Egyre többen elégedetlenkednek azonban a londoniak háza táján, hiszen a csapat idén sorozatban már negyedszerre marad trófea nélkül.

    Az Ágyúsok részvényeinek 25%-át birtokló Uszmanov szerint a klbunak ezen a nyáron igenis mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy felvegye a versenyt az olyan csapatokkal, mint például a Manchester United. A Vörös Ördögök komolyabb erőfeszítés nélkül ütötték ki riválisukat a Bajnokok Ligájából.

    “A United elleni meccs néha tényleg olyan volt, mintha kisgyerekek fociztak volna felnőtt férfiak ellen” – mondta az orosz üzletember utalva Patrice Evra nyilatkozatára.

    “Hogy szükség van-e előrelépésre? Hát persze! Ahhoz, hogy a legjobbnak mondhasd magad Angliában és Európában, a kispadnak is nagyon hosszúnak és erősnek kell lennie.”

    “Nézzük csak a Unitedet! Kedd csupa klasszis ült a kispadjukon, legalább 100 millió fontot értek együtt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: