• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Diarra semmit nem tanult Wengertől



    A Real Madrid középpályása, Lassana Diarra állítása szerint nem tanult Arsene Wengertől az Arsenalnál töltött boldogtalan négy és fél hónap alatt.

    Lassana DiarraA 24 éves játékos 2007 nyarán igazolt az Ágyúsokhoz a Chelsea-től, de a januárban már tovább is adták őt a Portsmouth-nak.

    A kikötővárosiaknál aztán sikerült nevet szereznie magának remek játékával, nem sokkal később pedig a Real Madridhoz került 20 millió euróért.

    A spanyol El Pais című lap újságírói nemrég azt kérdezték tőle, mit tanult Wengertől, aki híres arról, hogy szeret fiatal játékosokkal foglalkozni.

    Diarra így felelt: “Én? Semmit. Semmit nem tanultam Wengertől, legfeljebb azt, hogy mindenben kételkedni kell. Nem volt jó a kapcsolat közöttünk.”

    “Nem lehet megérteni az egész világot. Tisztelem Wenger módszereit, de sokkal többet tanulta José Mourinhótól, amíg a Chelsea-nél voltam. Megtanított harcolni és mindig egymás szemébe néztünk, amikor beszéltünk valamiről.”

    “Ha volt valami bajom, mindig meg tudtuk beszélni. Wengerrel csak akkor beszéltünk, mikor közöltem vele, hogy távozom. Másokkal társalgott, csak velem nem. Úgy érzem, mintha soha nem lettem volna az Arsenal játékosa.”

    “Ha az emberek nem emlékeztetnének néha az Arsenalra, el is felejteném, hogy ott voltam. Egyszerűen kitörlődött a memóriámból.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: