• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Torres késői duplájával nyert a ‘Pool  Fernando Torres az utolsó pillanatokban két gólt lőtt a tíz emberrel játszó Chelsea-nek, így a Liverpool továbbra is viszonylag közelről követi a Manchester Unitedet.

  Fernando TorresA hétvége legnagyobb rangadója előtt Robbie Keane hiánya volt a fő téma. Sokak szerint ez annak lehet az előjele, hogy az ír csatár visszatér a Tottenham Hotspurhöz.

  A találkozó 60. percében Mike Riley játékvezető piros lapot adott Frank Lampardnak a Xabi Alonso elleni szabálytalansága miatt. Ezután a Vörösök több jó helyzetet is kialakítottak, de mindegyik kimaradt, a nézők pedig már kezdtek beletörődni a döntetlenbe.

  A 89. percben azonban Fernando Torres a kapuba fejelte Fabio Aurelio balról érkező beadását, majd a hosszabbításban ismét betalált, miután Yossi Benayoun kihasználta Ashley Cole hibáját.

  Ez az eredmény azt jelenti, hogy a Liverpool a szezonban otthon és idegenben egyaránt jobbnak bizonyult a londoniaknál. A vörösmezesek így két pontra felzárkóztak a Manchester United mögé, igaz, a Vörös Ördögök egy meccsel kevesebbet játszottak.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: