• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Torres késői duplájával nyert a ‘Pool



    Fernando Torres az utolsó pillanatokban két gólt lőtt a tíz emberrel játszó Chelsea-nek, így a Liverpool továbbra is viszonylag közelről követi a Manchester Unitedet.

    Fernando TorresA hétvége legnagyobb rangadója előtt Robbie Keane hiánya volt a fő téma. Sokak szerint ez annak lehet az előjele, hogy az ír csatár visszatér a Tottenham Hotspurhöz.

    A találkozó 60. percében Mike Riley játékvezető piros lapot adott Frank Lampardnak a Xabi Alonso elleni szabálytalansága miatt. Ezután a Vörösök több jó helyzetet is kialakítottak, de mindegyik kimaradt, a nézők pedig már kezdtek beletörődni a döntetlenbe.

    A 89. percben azonban Fernando Torres a kapuba fejelte Fabio Aurelio balról érkező beadását, majd a hosszabbításban ismét betalált, miután Yossi Benayoun kihasználta Ashley Cole hibáját.

    Ez az eredmény azt jelenti, hogy a Liverpool a szezonban otthon és idegenben egyaránt jobbnak bizonyult a londoniaknál. A vörösmezesek így két pontra felzárkóztak a Manchester United mögé, igaz, a Vörös Ördögök egy meccsel kevesebbet játszottak.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: