• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wilsont nevezték ki a Barnsley élére!  A Championshipben szenvedő Barnsleynál Danny Wilsont nevezték ki vezetőedzőnek, immár második alkalommal.Danny Wilson
  Az 53 éves játékos vezetőedzői karrierjét 19 évvel ezelőtt kezdte Oakwellben,1998-ban, de elhagyta a csapatot, miután kiestek az élvonalból
  Wilson azóta 6 csapatot edzett, és most visszatér a Championshipbe, miután David Flitcroftot novemberben elbocsátották a Barnsleytól.
  A csapat 20 meccs után az utolsó helyen áll, viszont a bennmaradás csak 3 pontra van, és Wilson biztos abban, hogy most megfordul a csapat szerencséje.
  “Egy kicsit szürreális a helyzet, de nagyon izgalmas,”mondta keddi kinevezése után.
  “Már nagyon várom ezt.
  “Nem sokszor képzeled el azt, hogy visszamenj a korábbi munkahelyedre, ahol nagyon boldog időt töltöttél, viszont velem most ez történt meg, és ez egy fantasztikus dolog.
  “Azóta sok minden változott, mivel a kiszolgálás első osztályú, ami nem volt az, mikor itt voltam.
  “Nagy kihívás lesz ez, és nehéz. Nehéz meccseink jönnek, de amennyire én láttam a csapatot és a játékukat, vannak annyira tehetségesek, hogy bennmaradjanak.”
  Wilson-aki mellett Micky Mellon fog dolgozni- először szombaton fogja vezetni a csapatot, amikor is a csapat az Elland Roadra látogat, hogy Yorkshire-i riválisával, a Leeds Uniteddal játsszon.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: