• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • RvP: Moyes a megfelelő ember!  Robin van Persie szeret együtt dolgozni David Moyessal, és megdicsérte új edzőjének edzésmódszerét.Robin-VanPersie_GI_2387823b
  A MU csatára, aki most a holland válogatottban szerepel, szerint Moyes újra felélesztette a csapatban a sikeréhséget, a tavalyi bajnoki cím után.
  A holland De Telegraafnak így nyilatkozott:”Nagyszerű együtt dolgozni vele. Megvan a saját edzési módszere, és én kedvelem ezt.
  “Nagyon keményen dolgozunk, mióta csak elkezdődött a csapat ausztrál és ázsiai túrája. Az eredmény pedig jönni fog-ez biztos. Nagyon jó a hangulat a csapaton belül.
  “Nagyon boldog vagyok Moyes stílusa miatt. Megvan a saját edzési módszere: közel áll a játékosokhoz, és a stáb nagyon jól felkészít minket a következő meccsre. Ez jól alakít minket, és fenntartja a sikeréhségünket.”
  RvP gólt szerzett Észtország ellen pénteken, és várhatóan játszani fog kedden Andorra ellen is, mielőtt visszatér a csapathoz, hogy játsszon a következő szombati, Crystal Palace elleni bajnoki meccsen.

  Forrás:www.manutd.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: