• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Tévez szombaton talán már játszhat



  Ügynöke szerint Carlos Tévez hamarosan visszatér Angliába és szombaton, a Chelsea ellen talán már pályára is léphet a Manchester Cityben.

  A jó formában lévő támadó körülbelül egy hete utazott haza Argentínába, mert felesége, Vanesa a vártnál jóval korábban szült. Az asszonyt azóta kiengedték a kórházból, de a babájuk még mindig az intenzív osztályon van.

  A City mestere, Roberto Mancini a vasárnapi, Liverpool elleni 0-0-s meccs után elmondta, hogy még nem tudja, mikor tér vissza a 26 éves játékos, de reméli, hogy minél előbb számíthat rá.

  Tévez ügynöke, Kia Joorabchian szerint a dél-amerikai csatár a hétközi, Stoke City elleni FA Kupa-meccsen még nem lesz ott a csapattal, de szombaton, a Chelsea ellen már valószínűleg pályára lép.

  “Naponta értesítjük a klubot a fejleményekről. Azt hiszem, nem lehet panaszuk Carlosra, hiszen ő mindent megtesz a csapatért már az első naptól fogva” – mondta Joorabchian.

  “Amikor a gyerekedet az intenzív osztályon kell kezelni, az egy nagyon komoly dolog.”

  “Reméli, hogy a Chelsea elleni meccsre már visszatérhet. Szeretné, ha javulna a lánya állapota és szeretne újra játszani, mert ez az élete.”

  “Meg kell birkózni az ilyen dolgokkal. Nagyon nehéz időszakon megy most át, de korábban is élt már át nehéz helyzeteket. A lánya egyre jobb állapotba kerül és mindannyian reméljük, hogy ez így is marad.”

  “Már a Liverpool ellen is  szeretett volna pályára lépni, de akkor még nem szolgálhattak neki jó hírekkel az orvosok.”

  Forrás: TEAMtalk.com




  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások



  További cikkek: