• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dossena Spanyolországban köthet ki  Úgy tűnik, a Liverpool szélső hátvédje, Andrea Dossena nem tér vissza Olaszországba, hanem a spanyol élvonalban próbál szerencsét.

  Az olasz válogatott bekket 2008-ban az Udinesétől igazolták a liverpooliak, de mindmáig nem tudta bizonyítani, hogy érdemes volt 7 millió fontot költeni rá.

  Egyre valószínűbb, hogy a téli átigazolási időszakban új csapatot keres magának. Eddig a Napoli volt az első számú esélyes a megszerzésére, de ügynöke, Federico Pastorelli szerint Spanyolországban folytatja a pályafutását.

  “Lehetetlennek látom, hogy Dossena a Napolihoz igazoljon. Az egyeztetések véget értek a Napoli és a Liverpool között” – mondta Pastorelli.

  “Én is hallottam, hogy állítólag sikerült megegyezniük, de karácsony óta semmi hír a Napoli elnöke felől. Ebből arra következtetek, hogy nem voltak igazak a megjelentek.”

  “Szinte biztos vagyok benne, hogy nem megy vissza Olaszországba. Több külföldi klubbal is kapcsolatban állunk, köztük egy jó nevű spanyollal, mely jelenleg egyik európai sorozatban sem szerepel.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: