• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Dossena Spanyolországban köthet ki



    Úgy tűnik, a Liverpool szélső hátvédje, Andrea Dossena nem tér vissza Olaszországba, hanem a spanyol élvonalban próbál szerencsét.

    Az olasz válogatott bekket 2008-ban az Udinesétől igazolták a liverpooliak, de mindmáig nem tudta bizonyítani, hogy érdemes volt 7 millió fontot költeni rá.

    Egyre valószínűbb, hogy a téli átigazolási időszakban új csapatot keres magának. Eddig a Napoli volt az első számú esélyes a megszerzésére, de ügynöke, Federico Pastorelli szerint Spanyolországban folytatja a pályafutását.

    “Lehetetlennek látom, hogy Dossena a Napolihoz igazoljon. Az egyeztetések véget értek a Napoli és a Liverpool között” – mondta Pastorelli.

    “Én is hallottam, hogy állítólag sikerült megegyezniük, de karácsony óta semmi hír a Napoli elnöke felől. Ebből arra következtetek, hogy nem voltak igazak a megjelentek.”

    “Szinte biztos vagyok benne, hogy nem megy vissza Olaszországba. Több külföldi klubbal is kapcsolatban állunk, köztük egy jó nevű spanyollal, mely jelenleg egyik európai sorozatban sem szerepel.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: